×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Hunt Group Issue

Hunt Group Issue

Hunt Group Issue

(OP)
Greetings All,

On a BCM50 R6 with all latest patches.
This is what I am trying to do.

Everyone who dials 0 after being ansered by CallPilot will be transfered
to Hunt Group 477.

Hunt Group 477 has DN 200 App and Ring + Aux Ringer activated.

Here is my issue.
When call comes in and 0 is pressed, DN 200 will ring as configured but NO Aux Ringer.

If I call in and CallPilot answers and I dial 477 (Hunt Group DN), station 200 and Aux Ringer will ring ???

Why is Aux Ringer not working when 0 is dialed but will ring if DN 477 is dialed.

I just don't get it?

Could this be a Covid thing? ..... joke!


SL

RE: Hunt Group Issue

No, it's a French thing...bigger joke!

That is strange but I think there have been something similar in the past when it comes to 0 and HG not dong the tango.

Is Atdnt: pointing too 477 in both Table and Operator Status?
I am not saying it matters/works but it would appear to be a programming glitch but a very strange one, maybe something might help.

Try programming another HG DN

Also what if you were to forward a spare phone like the one in your laundry room, that is in your mansion....to 477.
The dial in an dial that laundry DN and see if the same issue or if it works.







=----(((((((((()----=
www.curlycord.com
Toronto, Canada

Add me to LinkedIN

RE: Hunt Group Issue

(OP)
Thanks P

I tried using another HG but with no success!

Hummmm!

I wonder if I would have the same problem with my Bcm450?

Since this Covid situation, I’ve stopped playing with my Bcm. I think I’m pretty rusted….


SL

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close