×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

fluke dsp 4300

fluke dsp 4300

fluke dsp 4300

(OP)
I have an old Fluke 4300 cable analyzer that's been a work horse.
but in the last few weeks I will get - "Internal Fault Detected 111"
So I turned it off and on, and then it worked.
Now this week, it always brings up the "Fault".
The Fluke website says it's no longer supported.
Any of you experience this?
Is it time to replace it?

RE: fluke dsp 4300

(OP)
thanks, the factory default thing worked.. I got a Klein Scout Pro 3 anyway..

RE: fluke dsp 4300

Glad it worked - a shot in the dark rarely hits the bullseye.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close