×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

(OP)
Hi All.

I have an issue where one of the offices in an scn where the mailboxes do not show up in the ucm when I connect to the ucm.

I verifed the users have mailboxes, and made sure that the scn's were up. In a previous question I had, a suggestion that had worked was to tear down and rebuild the scn link from the questioned office to the main office with the ucm.

This has been done, but I still don't see the mailboxes. Any ideas?

Regards

RE: mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

Just a thought...

You wouldn’t have the embedded voicemail still active on the particular system you are having the issue with

You would have mailboxes but not on the UCM.

You never know

RE: mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

(OP)
Thanks snowman.

Nope. I definitely checked and it shows Centralized voicemail, using the correct line (SCN) back to the main unit uith the UCM.

Regards

RE: mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

Can you describe what's not working a bit better - "mailboxes do not show up in the ucm" is a bit meaningless, especially when followed by "I verifed the users have mailboxes". What do you see where? - SSA, SSH, VMPro client?

First thought would be check SSA for alarms, check for duplicate extension numbers.

Also see https://ipofficekb.avaya.com/businesspartner/ipoff....

Also check the SCN link is on LAN1. The UCM doesn't work well with connections from LAN2.

Stuck in a never ending cycle of file copying.

RE: mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

What is the VM target in the second IPO?

RE: mailboxes from remote office not showing up in the vmpro ucm

(OP)
HI Guys.

Sorry for the delay. Busy busy.

The solution to this issue was to use the "new" (to me) SCN web server / webclient.

While looking through the logs there were (for example) 8 packets sent... 9 received.... The customer said nothing else was using the address or port of the other office... so I will believe them on that... big smile. but you can't get more responses than you requested.

Anywho, that is the solution. And you can't have only one line as webserver / webclient. Change one, gotta change them all.

Hope this helps someone else.

Regards

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close