×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

600r CallPilot not booting up

600r CallPilot not booting up

600r CallPilot not booting up

(OP)
We have a 600r that stopped working after a scheduled power down. We get no video, the hard drive light comes on quick when we power it up but goes out and stays out.Tried a new scsi harddrive but this one doesn't even flash on power up. We pulled out the 2 memory chips but that did not help. There is no beeping sounds at all either. Any ideas?
How does this replacement work? If we get a new server do we just pop in the scsi harddrive and all data moves over? We are going to try new memory first then I guess we'll try a new server after that..? Thanks.

RE: 600r CallPilot not booting up

Make sure either the SCSI Terminator is installed or you have something plugged into the SCSI connector or it won't boot up

RE: 600r CallPilot not booting up

(OP)
Thanks for the reply. I actually just unplugged the tape drive and installed the scsi terminator, along with new memory, powered back up and same crap. Nic, ON and 0 flash green on power up and only Nic and ON stay lit. No video output still either. Uhg.
If I have to get a new 600r server, do I just swap out the scsi hard drive and security dongle and be done with it, if the hard drive is good?

RE: 600r CallPilot not booting up

Yep, just put the old drive in the new machine and dongle, click your heels 3 times, pray to your God and keep your fingers crossed it comes back up. You may need to run through Configuration Wizard after the fact.

RE: 600r CallPilot not booting up

(OP)
That would be nice! I noticed that the power supply in the 600r has a amber/yellow light lit when powered on. I guess this is not getting full power. Maybe that is our issue? I am on my way to pick up another 600r and see what I get.

RE: 600r CallPilot not booting up

Most of the faults that I've had with the blade versions of Call Pilot were usually a faulty power unit.

Firebird Scrambler

Nortel & Avaya Meridian 1 / Succession & BCM / Norstar Programmer

Website = http://somertel.myfreesites.net
linkedin

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close