×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

NS700 - SVM Issue

NS700 - SVM Issue

NS700 - SVM Issue

(OP)
Hi Folks,

I have a customer who has a NS700 with SVM. Usually, customers dial the main number which goes to ICD group 601. If calls are unanswered after 20secs calls go to voicemail to say theyre busy and to leave a message. this doesnt appear to be happening.

Also, at night they have a button to put calls into night service and when calls come in on night service they get a beep beep tone and cuts the call.

Is there an obvious reason why this is happening? i have rebooted the PABX. how do i check if the SVM is running? Could the memory be full?

RE: NS700 - SVM Issue

SVM can use Normal greeting message , recorded with *381.... or a specific greeting message for each time mode (D/L/B/N) recorded with *388 (0/1/2/3)1....
What message did you record?
Note:
If both the greeting message for a certain time mode and the normal greeting message have been recorded,
callers will hear the greeting message for that time mode. However, if no greeting message has been
recorded for a certain time mode, the normal greeting message will be played instead.

RE: NS700 - SVM Issue

(OP)
I recorded a message using *47(PS number+PIN) then *38

This all worked before lockdown. A colleague added a divert to mobile button for the group and now they’re back in the office and divert is disabled the previous working order does not appear to work.

RE: NS700 - SVM Issue

Check the mailbox for that PS isn't full. A single mailbox only stores 10 messages by default (you can set it up to 100) and the steps to delete old messages aren't very intuitive to all end users.

RE: NS700 - SVM Issue

(OP)
Thanks Keypulse. i figured thats what it'd be. i changed it to 100 and everything worked.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close