×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

DHCP does not work with IPO 500

DHCP does not work with IPO 500

DHCP does not work with IPO 500

(OP)
Hello everyone:
A customer has an IPO 500 V2 R7.0.27 with 5610 and 9608 type phones configured with static IP addressing. You want to change to DHCP IP addressing. IPO 500 was configured as a DHCP server with options SSON 176 and SSON 242. It was tested with a 9608 phone cleaning its configuration values. You connected to the network and you do not get the address by DHCP. It remains in an indefinite restart process. Any suggestion please?

RE: DHCP does not work with IPO 500

Try both options clear values and reset values

RE: DHCP does not work with IPO 500

(OP)
Thanks icet500

Thanks for the reply. On the next visit to the client I will apply the advice.

RE: DHCP does not work with IPO 500

Also, Do you have any vlans configured on the poe switch?

RE: DHCP does not work with IPO 500

What was originally doing the DHCP for your network and has it been switched off? You can't have 2 DHCP on the same network (yes, okay you can but only if you are experienced in DHCP configuration, VLANS, etc).

Set the IP Office DHCP setting to support Avaya phones only and reboot.

Stuck in a never ending cycle of file copying.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close