×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Polycom 5000s not working after re-IP

Polycom 5000s not working after re-IP

Polycom 5000s not working after re-IP

(OP)
After a re-IP of the IPO R11.0 there are 2 Polycom IP 5000s that were working and now are not.

We have changed all the settings from the old IP address to the new, double-checked all settings, defaulted (the Polycom) and reprogrammed from scratch and nothing seems to work. I get the traces below continuously, but no 400 messages as to why the phone isn't registering. It's just not registering.

Any ideas?

Thank you,

1800887454mS SIP Misc Rx: phone
SUBSCRIBE sip:500@10.102.56.235:5060 SIP/2.0
Via: SIP/2.0/UDP 10.50.10.100:5060;branch=z9hG4bKc73a64885F97B7F5
From: "Ext 500" <sip:500@10.102.56.235>;tag=37D6494D-69B1C48A
To: <sip:500@10.102.56.235>
CSeq: 1 SUBSCRIBE
Call-ID: 5a7b9b2-6eee06bf-45a78c1c@10.50.10.100
Contact: <sip:500@10.50.10.100:5060>
Allow: INVITE, ACK, BYE, CANCEL, OPTIONS, INFO, MESSAGE, SUBSCRIBE, NOTIFY, PRACK, UPDATE, REFER
Event: message-summary
User-Agent: PolycomSoundStationIP-SSIP_5000-UA/3.3.3.0069
Accept-Language: en
Accept: application/simple-message-summary
Max-Forwards: 70
Expires: 3600
Content-Length: 0

1800887951mS SIP Rx: UDP 10.50.10.100:5060 -> 10.102.56.235:5060
REGISTER sip:10.102.56.235:5060 SIP/2.0
Via: SIP/2.0/UDP 10.50.10.100:5060;branch=z9hG4bK7476317AB3591F4
From: "Ext 500" <sip:500@10.102.56.235>;tag=3CFDA362-DB8DD36F
To: <sip:500@10.102.56.235>
CSeq: 1 REGISTER
Call-ID: f3f90e21-a289e49e-a248726b@10.50.10.100
Contact: <sip:500@10.50.10.100:5060>;methods="INVITE, ACK, BYE, CANCEL, OPTIONS, INFO, MESSAGE, SUBSCRIBE, NOTIFY, PRACK, UPDATE, REFER"
User-Agent: PolycomSoundStationIP-SSIP_5000-UA/3.3.3.0069
Accept-Language: en
Max-Forwards: 70
Expires: 3600
Content-Length: 0

1800887953mS SIP Reg/Opt Rx: phone
REGISTER sip:10.102.56.235:5060 SIP/2.0
Via: SIP/2.0/UDP 10.50.10.100:5060;branch=z9hG4bK7476317AB3591F4
From: "Ext 500" <sip:500@10.102.56.235>;tag=3CFDA362-DB8DD36F
To: <sip:500@10.102.56.235>
CSeq: 1 REGISTER
Call-ID: f3f90e21-a289e49e-a248726b@10.50.10.100
Contact: <sip:500@10.50.10.100:5060>;methods="INVITE, ACK, BYE, CANCEL, OPTIONS, INFO, MESSAGE, SUBSCRIBE, NOTIFY, PRACK, UPDATE, REFER"
User-Agent: PolycomSoundStationIP-SSIP_5000-UA/3.3.3.0069
Accept-Language: en
Max-Forwards: 70
Expires: 3600
Content-Length: 0

1800888451mS SIP Rx: UDP 10.50.10.100:5060 -> 10.102.56.235:5060
SUBSCRIBE sip:500@10.102.56.235:5060 SIP/2.0
Via: SIP/2.0/UDP 10.50.10.100:5060;branch=z9hG4bKc73a64885F97B7F5
From: "Ext 500" <sip:500@10.102.56.235>;tag=37D6494D-69B1C48A
To: <sip:500@10.102.56.235>
CSeq: 1 SUBSCRIBE
Call-ID: 5a7b9b2-6eee06bf-45a78c1c@10.50.10.100
Contact: <sip:500@10.50.10.100:5060>
Allow: INVITE, ACK, BYE, CANCEL, OPTIONS, INFO, MESSAGE, SUBSCRIBE, NOTIFY, PRACK, UPDATE, REFER
Event: message-summary
User-Agent: PolycomSoundStationIP-SSIP_5000-UA/3.3.3.0069
Accept-Language: en
Accept: application/simple-message-summary
Max-Forwards: 70
Expires: 3600
Content-Length: 0

"It's all ball bearings these days" Fletch F. Fletch

RE: Polycom 5000s not working after re-IP

also check if the IPO can ping the phones.

It has to either have a default IP route or one that works for the phone network

Joe
FHandw, ACSS (SME)

Remembering intrigrant 2019

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close