×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

IX Workplace
2

IX Workplace

IX Workplace

(OP)
Hi guys

I have a customer with an IPO 500V2 11.0.4.1. They are currently using the IX Workplace for IOS and Android whilst working from home. As far as i know the majority of users are running the latest version 3.8, what's being noted is that when iPhone users minimise the app to the background their presence displays as 'Offline' to other users, is there anyway around this? For Android users when they minimise, it still displays at 'Available' which is good.

Thanks

RE: IX Workplace

(OP)
Thanks @derfloh, fingers crossed. I'll check it out.

RE: IX Workplace

(OP)
Am i right in saying that they will release 11.0.4.3 soon, which i can upgrade our in house system to, then upgrade to 11.1?

RE: IX Workplace

(OP)
We have a on prem ipo500 so doesn't look like i need to follow the migration procedure.

RE: IX Workplace

From past release experience you shouldn't upgrade customers to new GA releases unless absolutely necessary, they are usually not the most stable.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: IX Workplace

(OP)
Thanks @janni78, I've read some horror stories relating to previous releases.

RE: IX Workplace

(OP)
Hi derfloh

Are you relating to server edition?

Thanks

RE: IX Workplace

Derfloh,

Correct for server edition and application server. centos6 is not upgrading to centos7 - manual install and restore backup. :-/

NOTE: VMPro on windows is no longer supported in R11.1!

RE: IX Workplace

any intel on how to get that Push notification in service? I have an IPO R11.1, IX Workplace just installed, but system status is getting nuts on all errors concerning API ? push ?
I´m running out of ideas...
Thanks a lot

RE: IX Workplace

Api key not correct. Push doesn’t work. I guess i’m missing something. When the app is active it is working. But when in the background. I can see the station in system status but it won’t ring.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close