×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

General error during registration IX Workplace

General error during registration IX Workplace

General error during registration IX Workplace

(OP)
I am getting this error when creating a new user for remote worker but for some user IX Workplace is working. Upon checking in the Avaya SBC theres an error 606 not acceptable and 503 service unavailable.

Is this license issue because client is requesting for another license for power user and then avaya gave us templicense. upon activating theres an expiray data(of course) but theres a grace period of 30days? is there something wrong with the license?

RE: General error during registration IX Workplace

Do you have licenses in the SBC?
Doesn't SBC require Advanced licenses for Remote Workers?

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
Yup we do have also temp licenses for sbc standard and advance.

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
Is it necessary to do a restart after uploading the license?

RE: General error during registration IX Workplace

You need to configure the SBC to request the licenses in EMS Device settings.

If you press View you'll see what licenses it requested.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
@janni - already edit in the device settings by configuring 30 adv to 60 adv license but the permanent license has encryption key and when I was uploading the templicense it dont have the encryption key. Is that something to do thats why ix users experiencing that error?

RE: General error during registration IX Workplace

For TLS/SRTP you also need the VALUE_SBCE_ENCRYPTION license, this should be included when buying Advanced licenses.
But when you create a temp license this needs to be added manually so someone might forgot that.

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
@janni - yea. I believe this is the one causing problems. Avaya didnt include the encryption key license. @.@

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
@janni - do you know anything about this? User is experiencing "The registration ended by the server" Phone service problem? in the Avaya SBCE there's a 503 service unavailable

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
@derfloh - it should be accepting the registration. Im not really sure why some of the users experiencing this but for the other user they can register smoothly without the problem.

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
I am now very confuse here. Even if the User was already in Power user mode still encountering this error in SysMon Sip: SIP REG: phone is 1001@<domainName> client, but it is not configured for the user Avaya Equinox Mobile

Upon seeing in License tab we have 27 power user but the maximum is 30 also theres an error saying that it "exceeds" and seeing in webLM it doesnt reached the maximum capacity. I am very now confused here

RE: General error during registration IX Workplace

Do you have an active ("Red") error saying licenses are exceeded?

"Trying is the first step to failure..." - Homer

RE: General error during registration IX Workplace

(OP)
well, there is, this is the weird thing. In License Pane, we have 24 Power user license and the maximum is 30. Upon seeing the webLM the power user license is 30/30

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close