×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

(OP)
Hello all,

What is the best way to integrate the IPO with an existing Viking PA-15 Paging Amplifier?

I was thinking set up an Analog Extension on my Combo Card as a "Paging Speaker" however when I select that option, I get the message below:



Thoughts?

ACSS

RE: IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

It looks like a recommendation. I would ignore it or follow the recommendation. I have never seen that before, but things are always changing.

Dermis and feline can be divorced by manifold methods.*
*(Disclaimer for all advise given)--'Version Dependent'

RE: IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

(OP)
Has anyone ever integrated the IPO and Viking PA-15? Analog Station Port? Trunk Port?

Also, the "Non-Licensed User Profile is Recommended for User..." Error is throwing me off. Has anyone ever seen this before?

ACSS

RE: IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

It's a suggestion. A Non-licensed User can be used for paging and music-on-hold. I think it basically locks the user down from being hacked. If you want to get rid of the error, change the user profile from basic to non-licensed.

You should be able to use that Viking as a standard station. If you changed it to a paging port and it doesn't work, try setting it to standard and see if it works.

RE: IPO and Viking PA-15 Paging Amplifier.

(OP)
I ended up needing to use a trunk port anyway. All is working well. Thanks gents.

ACSS

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close