×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Questions about R11.0.4 SP1

Questions about R11.0.4 SP1

Questions about R11.0.4 SP1

(OP)
I was searching about a couple of issues we've experienced with R11.0.4 SP1 and I'm starting to think we shouldn't be running this version in production.

First there's oddities with Voicemail - if the primary node gets restarted voicemail switches over to the secondary node. The challenge is that some number of phones stop accessoing voicemail properly - they seem to have not switched over to the second voicemail node - The Voicemail Light/Message Waiting Indicator's (MWI's) do switch on/off consistently. I haven't figured out a real way to consistently identify when a phone's ended up in this state, but a user cannot retrieve new voicemail messages, and visual voicemail shows "busy". Sometimes the phone's involved will "fix" themselves at some point later.

Second some administrative functions cause the web interface to hang. The number one that I can point at that always works is that editing a hunt group will cause the web UI to hang.

And then there's the issue that I've posted about elsewhere where a call that connects from one site to another site routing (E129 -> 500v2 -> 500v2 -> 9608 then transferred to another E129 will auto hang up after 35 seconds... every time - there's been a ticket open with Avaya on this issue since mid December).

Feels like switching from R10.1 up to R11.0 was a BAD idea.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close