×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Unable to call users through MiCollab

Unable to call users through MiCollab

Unable to call users through MiCollab

(OP)
Hi All,

I have recently had to do a reboot of one of our Mxe (version 8.0 SP3 PR2) and since we have been having an issue where users from that controller are no longer able to be dialed from the MiCollab client.

when I try to dial one of the users, the call window pops up but shows 0 participants. there is also no sound at all, no ring tone and the user that I have dialed has no notification of the call.

I have confirmed that the users have no call forwards or strange status settings and they are logged in correctly. When I dial the full DID, the call connects as normal.

I have also synchronized all of the PBX nodes from the MiCollab Client Service.

any ideas that I could give a go that might help? all ideas appreciated.

Cheers,
JCCDM

RE: Unable to call users through MiCollab

Did your PCs performed a Windows update recently?
If so, see if you can remove the updates from one PC, reboot & test again.

Clever men learns what Wise men shares!

RE: Unable to call users through MiCollab

(OP)
no windows updates that i'm aware of.

Mitel have suggested a PBX proxy restart so I will see how that goes after hours today

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close