×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

R11 Hunt Group from Centralized VM Pro

R11 Hunt Group from Centralized VM Pro

R11 Hunt Group from Centralized VM Pro

(OP)
Odd issue popped up today. I have a 6 location customer running R 11.0.1 with centralized vm pro. Option 2 from the call flow performs a normal transfer to a hunt group at another location. Sometimes it rings all the phones, sometimes none, sometimes some. But it shows visibly on the phone the same as if it was ringing. First call appearance shows the caller id, phone shows hunt group that is being called. Everything normal except for no audible ringing. If I dial the same hunt group number internally, even from another location on the SCN, it rings it every time. Hunt group is set for collective call waiting. But I have tried regular collective as well.

Thanks

RE: R11 Hunt Group from Centralized VM Pro

(OP)
no one?

RE: R11 Hunt Group from Centralized VM Pro

Greetings!

How are the sites connected? VPN or T1/MPLS circuit? Sounds like it could be a site to site connection issue. Has this occurred before? I would try a reboot after hours and test again to see if it reoccurs.

RE: R11 Hunt Group from Centralized VM Pro

(OP)
Sites are connected via MPLS. This has been working for 10 years on V1. Recently upgraded all locations to V2 R11. Rebooted the remote location, will try rebooting the main location as well.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close