×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Paging issue and wondering if I am in the correct forum

Paging issue and wondering if I am in the correct forum

Paging issue and wondering if I am in the correct forum

(OP)
Have had an UTI312 and everything working fine, but a feedback eliminator was needed.
Added a FBI-1A.
Paging port is coming off a Cisco as a trunk port.

Worked fine at first, except for certain people not knowing how to hang up their phone.

Then odd things began to happen.....
The 7th paging zone stopped working after a programming change(to cut down on the paging time to help with the people who don't know how to hang up a phone)and I looked closer at everything.

There are 3 ZX3 modules. Before the feedback eliminator was installed the green activation light would only come on when someone paged that zone. Did not notice at first when installed the feedback eliminator(didn't really look because it worked)if this was the case, but now the green activation lights on the UTI are lit up all the time.

I replaced the 3rd ZX3 module. None of the lights on the UTI lit up, but I couldn't make a page. None of the zones worked. Then I made an all page, all the activation lights lit up and I was able to page again.
Told the client I would research because something wasn't right and left.

Client made another programming change on the UTI and the 3rd ZX3 went out again.
I had the client bypass the eliminator and all is working fine, except for the feedback on some phones.
What am I missing here and can someone help out?
Attaching pictures for setting reference.

Also, is there a device that can be added to disconnect a page when someone does not hang up their phone?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close