×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

IPO: EMBEDDED VOICEMAIL TYPE AA GREETING IS GARBLED & DISTORTED

IPO: EMBEDDED VOICEMAIL TYPE AA GREETING IS GARBLED & DISTORTED

IPO: EMBEDDED VOICEMAIL TYPE AA GREETING IS GARBLED & DISTORTED

(OP)
To Everyone...All the Best for 2019

I have a customer with IP Office 500v2 10.1.0.1 build 3 systems installed and they use the embedded VM for their Auto Attendant. Several times the AA greetings will become distorted (almost sound garbled and robotic when you call into them). During this time there will be an alarm in System Status that says 'All VM Channels in use' even though there are currently no active calls. The call will eventually overflow to the Fallback destination and the call is fine at that point, both parties can hear each other. A reboot resolves the issue but may or may not come back (days or weeks later).
I re-created the SD Card which appeared to 'fix' the issue...or so we thought. Currently,the issue keeps returning. I'm also seeing where the VM channels under System resources in System Status is showing 100% usage when in fact, there are no active calls present.

I can't find much information on this when searching either the forums or the internet but hoping someone has had this issue before and may know exactly what is happening.
I've also attached a pic showing the VM's usage for reference

Any help would be appreciated!

Thanks!

RE: IPO: EMBEDDED VOICEMAIL TYPE AA GREETING IS GARBLED & DISTORTED

I would 1st save a back up of the config, then I would recreate the sd card from manager and go from there.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close