×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Equinox Mobile - status users not working

Equinox Mobile - status users not working

Equinox Mobile - status users not working

(OP)

Hi,

We have installed Equinox mobile client and on the LAN site all is working fine. (Registration/RTP/user status out of the IPO) We are not working

connecting from the WAN the registration and the RTP streaming is working but I have no user status out of the IPO.

Port 5061 and RTP 53000-54000 in the firewall is referring to the IPO.

As the config file 46xxsettings is only allowed to retrieve from the LAN port 443 is NOT set on the firewall
Ports 443 is only for Secure client configuration / Web Socket. This is not necessary to access via WAN. (as I understand)

What are we missing to get the status of the users out of the IP Office?

Thanks

RE: Equinox Mobile - status users not working

You do need to allow the 46xxsettings file to be seen from external. How else is the client to know of the public FQDN, certificate etc...


RE: Equinox Mobile - status users not working

(OP)
Hi telecomtekperson.

As I understand you well the client needs to have always connection to the 46xxsettings file. (port 443)

It is not enough to configure the app via wifi once (there is access to the 46xx file ) to have all parameters?
I thought, once configured the app had the necessary info FQDN, certificate, ....



RE: Equinox Mobile - status users not working

443 is also used for presence and directory (new MT-CTI functionality)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close