×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

(OP)
one of our customer is using Siemens Hipath 4000 V5 System.

When we are set Analog Trunk line incoming call landing to sip extension then not getting Caller id (Shows Anonymous Call).

But when we are set Analog Trunk line incoming call landing to Analog/digital extension then caller id working ok.

Also We are using PRI Lines & we are set incoming call landing to sip extension then caller id working ok.

Internal extensions caller id working ok on sip extension.

RE: Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

I've not seen this problem before.

Did you make a Wireshark trace of the call to the client? Is the Caller ID really missing, or just presented differently and maybe the client discards it.

RE: Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

(OP)
Hi Moriendi,

is it supported Analog Trunk line CLI over VOIP (SIP Extension)?

Also which kind of traces required.

Thanks...

RE: Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

(OP)
Hello,

Waiting for reply from anyone..

RE: Analog Trunk Caller ID on sip extension not working in Hipath 4000 V5 system

I don't know if it's supported or not. I don't remember seeing anything that says it is not supported but your combination of what works and what does not implies there is a problem with it somewhere.

You need a Wireshark trace of the call from STMI to client, like I said. You should check if the CLI is missing from the invite or is it there but discarded by your client.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close