×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

After installing second LCOT4 card, leading digit for CO lines not working

After installing second LCOT4 card, leading digit for CO lines not working

After installing second LCOT4 card, leading digit for CO lines not working

(OP)
Over the weekend I installed a second LCOT4 card so we can use 4 additional CO lines. I did not connect those lines yet, but assumed the system would work as it did before. We used to dial 9 to get an outside line, but have found that it no longer works. On desk phones they dial the number directly without the 9....and on wireless phones they are unable to get a line as they don't have CO line buttons (they need to be able to dial 9 to get a CO line).

Can anyone advise where in the maintenance console the setting is for the number you dial in order to grab a CO line?

RE: After installing second LCOT4 card, leading digit for CO lines not working

Assign unused trunks into a different trunk group to your current working trunks ie:
Line 1 TG1
Line 2 TG1
Line 3 TG1
Line 4 TG1
Line 5 (New TG64) etc/...

RE: After installing second LCOT4 card, leading digit for CO lines not working

(OP)
Thanks it worked

RE: After installing second LCOT4 card, leading digit for CO lines not working

No worries :)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close