×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Exchange 2013 Mailflow

Exchange 2013 Mailflow

Exchange 2013 Mailflow

(OP)
Good Morning

I have migrated from SBS 11 to Exchange 2013

Because of the size of the company they used a pop3 connector to get mail from the ISP and used a smart host.

The smart host is now working properly on the new ex 2013 server. I have managed to get another free pop3 connector for Exchange 2013 (please do not ask why) but that is how the director wants it (yes I know we can let mail flow to exchange directly)I have a receive connector linking the old and new servers during the period of migration

Reason for migration. Server 2010 SBS unstable.

I have added all the user accounts to the POP3 connector on the new server. The POP3 connectors name is POP3Connex as soon as I remove the account from the old SBS pop3 connector no one can receive mail except me (keep in mind I have removed myself from SBS and running solely on Exchange 2013 with the POP3connex with no issues. Is there something with the receive connectors. I have not touched anything there as I am too scared to in case something breaks. The reason they went with exchange is for the calendar and archive and no they made it clear no office 365 as they do not want to pay.

Can someone please assist me or direct me for help. Port forward for 110 is open for the server on the router.

Regards

Roger Stace

System admin

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close