×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Refreshing browser shows other users report

Refreshing browser shows other users report

Refreshing browser shows other users report

(OP)
Okay, I have an odd thing happening and I am trying to pinpoint where the problem is.

I am running 8.5 using the ASP pages to show reports.  I have a form that a user selects a report and it passes a parameter to the report for record selection formula and the report shows fine.  

This works fine for the most part, however, I noticed that if I select a report on both browsers at the exact same time -- if one browser is still loading the report, the parameters from the second machine is what gets shown on the first machine.  (I can hit refresh on the first machine and then it shows fine) So somewhere Crystal is getting confused as to the formula it is passing.

I have slightly modified the asp pages that show the reports, but it is not much different than the samples.  (I do have the latest ones, too)

Here is another note:  I have both machines sitting right next to each other so I can see this happening: Lets say I request a report on machine 1 and immediately request the same report on machine 2 (but have a different formula passed) Machine 1 will load showing the correct data then immediately the second machine will load the correct data, but the first machine quickly changes to the data on the second machine!!  This all happens within a second of each other, so it is real quick to see and you have to time it to get it to duplicate.  

Any help to fix this would be appreciated.

Tim P.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close