×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

dect problems on mfim 50b

dect problems on mfim 50b

dect problems on mfim 50b

(OP)
Hi all,

having problems with the dect solution on a mfim 50b; this is what is programmed; a mixed number of working digital, analog and ip stations ( from max. 50 ports 48 are used ) ; for the dect solution a wtim4 gateway is registered at the mfim and running; for testing this , i have connected one ( planned are 4 ) GDC 600 B basestation to the wtim; registering of 4 handsets GDC 450H with no problems;
calls between the different station are signalled, but a speech connection will establisch only on the 6-7 trial; the same is with a free dial tone on the dect handset: when i got it (after several trials) there, then the speech connection works; if not, speech connection does not work. The most often missing dial tone problem is only on the dect side.

Thanks for all hints and ideas.

RE: dect problems on mfim 50b

Hi

I came across this on an older IPLDK300 and ended up swapping the GDC600B's to GDC600BE's which resolved the issue.

I cant say for sure that it will resolve your issues but worth getting hold of a GDC600BE to test with.

Cheers

Phones.

RE: dect problems on mfim 50b

(OP)
Hello, Mr. Phones
thanks, had already try this before; no help; but now found another mistake , which could be the reason: when looking in the lan settings on the wtim4 direct, there was the ip value of the standard gateway missing,(0.0.0.0); when setting the right ip of the router and confirm this, after reset the value is lost? try this some times , but the value always return to 0.0.0.0; any idear ?
will ask for it in a new thread...

RE: dect problems on mfim 50b

Hi nitram11,

Is your MFIM50B and your WTIM4 both on the latest firmware?

Thanks,
Wishforall

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close