×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Application builder issue

Application builder issue

Application builder issue

(OP)
I have a CP 1006r release 5.1.3. I have one application that I cannot access. It shows locked and I get the pop up box that says it is locked if opened it cannot be recovered from another copy. When I hit ok another box, which I have never seen before pops up, " File has an invalid version number ". I searched Ayava but could not find this exact issue. I do have the latest AppBuilder and use it all the time. This app was locked while I was on vacation by another tech.

I did try the C:\Avaya\CallPilot\AppBuilder\uprog and deleted the files but that did not work.

RE: Application builder issue

on the callpilot server there is a temp directory where it copies the app to while you alter it, if you find it there you can delete it that should get rid of the lock. I am in UK so will not be back at work till tomorrow but can get the directory path for you then if you dont find it yourself.

RE: Application builder issue

(OP)
I looked but did not see it. If you can get the directory path that would be great. Thank you.

RE: Application builder issue

I cannot find it either now thought it was D:\Nortel\FileTransfer but tested and don't see them in there

RE: Application builder issue

I'm not loosing the plot here if you search that folder on here you see several similar issues, so check that folder.

RE: Application builder issue

How about resetting the locking users password, then logging in with that persons credentials to application builder. Then you would open the locked application and close and save it properly. That will remove the lock.

RE: Application builder issue

(OP)
The locking user was the admin user ( 000000 ). I have that password and login via it.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close