×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Added BIN number

Added BIN number

Added BIN number

(OP)
Macola ES 9.5.700, Crystal Reports XI

Has anyone added the BIN number, from the IMINVBIN_SQL table to the Crystal Report Pick Ticket? I am once again getting the "Run-time error ‘9’, Subscript out of range” error after adding it. And I went through every sub-report this time and can't find any problems.

I heard that Macola may have included it in a suppressed (serial/lot/bin) sub-report somewhere on this report. But I haven't found it.

RE: Added BIN number

I am about 80% sure you must modify the subreport to do this. You should call your business partner or exact regional office and this should be a reasonable issue to address.

Software Training, Implementation, Programming and Support for Macola Progression, Macola ES, Synergy, and Crystal Reports. Check out our Macola tools: www.gainfocus.biz/exceladdin.html

RE: Added BIN number

Hi,

If it's the same as the Progression one, then in details c section there is a subreport which has IMBINTRX_SQL in it, not sure how IMINVBIN could even work for this?

RE: Added BIN number

(OP)
We only have ONE bin per part (at least right now). So I just needed to show what BIN number is assigned to a particular P/N. Anyway I did finally get it all to work. The MAJOR problem I was having was updating the Macola database used to create the ICR to my database. Until I was able to do that I would just keep getting the error messages and not be able to do anything with the data.

So to fix it ...... I had to create a new "OLE DB (ADO)" connection to my Macola database and then I was able to "update" the Macola database to mine. Then I could work with the data.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close