×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Office 2013 Add individual features

Office 2013 Add individual features

Office 2013 Add individual features

(OP)
i haven't been able to figure this one out... i have a 700 user environment, and all users get word, excel, and powerpoint 2013. Then, a few users will get access, and a few will get publisher, a few might need Lync, or OneNote, and a few will get multiple additional Office applications. I'm installing these after the fact using MSP files created with OCT, using a script like this:

msiexec /p C:\OfficeInstall\NJSPB_ACCESS.msp

So that works fine. Same with Publisher, etc. The problem is when a user runs the Access script, it uninstalls anything not selected to Run from this computer during the OCT setup, and the same with the publisher script. So say you install access, and it works fine, then you are one of the users who also needs publisher, and you go and install that....and poof, access is gone.

I need to be able to install these two application independently of each other. Is that possible, and if so how?

So far, i have found this article.... http://www.nuwwu.com/add-remove-individual-office-...

So i created the XML file (copied and pasted the text from the above link), called it accessinstall.xml, and stuck it in the root of the directory with all the install files in it. My Script copies the files down locally, then does the install, as follows:

start /wait C:\<setup directory path>\setup.exe /modify ProPlus /config C:\<setup directory path>\accessinstall.xml

The script runs, then i get a message that says "Setup cant find or validate an installation file. Please try reinstalling office from your installation source..."

I've been searching for 2 days and cant find anything helpful about this message. Any ideas? Tried running as administrator, re-creating and re-copying the install files.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close