×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Unified Messaging exchnage 2010

Unified Messaging exchnage 2010

Unified Messaging exchnage 2010

(OP)
Hi All

We run lync 2010 and Exchange 2010.
We have enabled unified messaging for about 200 users with no issues except for one user.
If you ring from external number and it goes to voice mail you get the greeting from the user and get asked to leave message after the tone, but tone never comes and you cant leave a message.
You get asked a couple of times if you are still there then it says there must be a problem and hangs up.

Have checked settings against working users all seems fine.
Does anyone have any suggestions where to stop looking please.



Cheers Greg

RE: Unified Messaging exchnage 2010

Do you get the same results when a Lync user calls this same account? Is this reproducable 100% of the time for this account or is it hit and miss?

RE: Unified Messaging exchnage 2010

(OP)
100% of the time whether call is from external caller or Lync user call.
Interestingly you can select in Lync to go directly to voice mail and then you can leave a message.

Cheers G

RE: Unified Messaging exchnage 2010

If you just start talking after you hear "after the tone leave a message...." for about 30 seconds or so then hand up the call, does the user get a voicemail? If so, it sounds like the "tone" being played is not heard on the other end. If the user does not get any voicemail, then you might check the logs (may need to increase UM logging) to see what might be the issue.

RE: Unified Messaging exchnage 2010

(OP)
Thanks texeric
Haven't got back to this yet, will let know how we get on.

G

RE: Unified Messaging exchnage 2010

(OP)
Hi All

Sorted, issue was that user had set-up a rule in voicemail throu outlook, playing I think, deleted rule and VM now working fine

Cheers G

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close