×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

An odd problem with a column, permissions based I think.

An odd problem with a column, permissions based I think.

An odd problem with a column, permissions based I think.

(OP)
Hi,

i currently have a a document library where all documents are stored and all are assigned a managed metadata tag (which then can be drilled through to search) and this all works fine
HOWEVER
I (the owner) can see this column but no other uses can, they see the column header but no information in the column :(

 

Please Help! My job might depend on it!
Colin

RE: An odd problem with a column, permissions based I think.

Based on the information you have provided, I can only guess at the moment that this column reflects a document property which is probably restricted(?). As I have no idea what the column is about. This is at the moment my best guess.
I hope that helps.

______________________________________
Eman
Technical User

RE: An odd problem with a column, permissions based I think.

(OP)
The column contains managed metadata. The reason for this is we have decided to move away from a folder architecture and to a metadata tag system. So every document is assigned a tag and then the tags are searched. everyone can upload documents, and everybody can tag documents, but as soon as a user has saved the documents properties they are unable to see said tag :(
See http://imgur.com/a/QZduj

RE: An odd problem with a column, permissions based I think.

This could be due to a column validation condition.
Open the document library
Click Settings
Document library settings
Under [Columns] Click on the column name
Scroll down and click the Column Validation + sign
On the right side, see if there is a formula. This might be conditioning the entry and if no user prompt is specified, it just goes away if the conditions are not satisfied.

______________________________________
Eman
Technical User

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close