×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

DL360 G3 with no video

DL360 G3 with no video

DL360 G3 with no video

(OP)
Hi gang. I have a DL360 G3 with no video output at all. I have reseated everything and swapped memory to no avail. There are no beep codes as well. Checked mobo and only LED lit is one of the debug LEDs which is the fifth one down or to the left. Front panel LEDs are green. Anyone have any ideas or know how to interpret the debug LEDs? Couldn't find anything on the HP site referring to these debug LEDs.

RE: DL360 G3 with no video

if the video is on the MB, inspect all the pins for bent ones. If it is not on the MB, obviously replace the board.

If there's an open slot, try adding a new old style VGA board, and connect to that.  

----------------------------------------------------------------
Pat Welch, UBB Computer Services, a WCS Affiliate
           SCO Authorized Partner
           Microlite BackupEdge Certified Reseller  
           Unix/Linux/Windows/Hardware Sales/Support
           (209) 745-1401 Cell: (209) 251-9120
           E-mail: patubb@inreach.com
 

RE: DL360 G3 with no video

(I don't remember where the change-over took place.)  If the server has a RIB-LOE (vs an iLO board), remove the RIB and try connecting to the onboard video.  We've have RIBs go bad and hose the server.

   
Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close