×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

SharePoint 2010 and SSRS

SharePoint 2010 and SSRS

SharePoint 2010 and SSRS

(OP)
In a bit of a bind here...

I've inheritied a messy SharePoint 2010 installation and an accompanying SSRS setup that has never worked.  Now we are at a point where we really need the functionality, and it will not work.  Here's whats currently existing in our setup

SQL Server- Machine 1- Standalone on this server

Sharepoint 2010- Machine 2- Standalone server

Stay with me here....there is a copy of SSRS installed and configured on BOTH of the above machines.  I know this is probably causing my issue, but I frankly don't know how to undo it.

Issue #1: When I migrate to the SharePoint reports library I get the following message:

This operation is not supported on a report server that is configured to run in SharePoint integrated mode. (rsOperationNotSupportedSharePointMode)

Which would lead me to believe that the ReportServer DB is not setup in SP Integrated Mode- which is not true- it is...on BOTH instances of SSRS (they are both pointed to the same database, on the same server).

Issue #2: When I go into SP Central Admin to "Activate" reporting services integration, I get an activation failed status- for the SP Central Admin Site Collection- which I don't even care about, but I think it is preventing it from activating in my main site collection.  When I check in the Site Collection Features of my "main" SP site, Reporting Server Integration Feature shows as "Active".

I don't really want to do anything else until I get some direction from someone with more experience with SP2010 and SSRS than I have.

Thanks in advance!
 

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close