×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Server doesn't see new interface card!

Server doesn't see new interface card!

Server doesn't see new interface card!

(OP)
Hi everybody,

I've installed an "Intel Gigabit ET Dual Port server adpater" card into a SUN Server X2270. This Intel Card is iSCSI compatible and should run iSCSI remote boot ...

When I boot the system, I doesn't see this card in BIOS and I couldn't do a "<ctrl-D>" to configure it?

I read some CD instructions from Intel that I should update the system BIOS, but I don't know how to do that! And really I don't known if is really the problem!

Could someone help me to find a solution? I don't known any more what to do?

Best regards,
D.

RE: Server doesn't see new interface card!

When you boot the system are you doing a 'reconfigure' boot, ie boot -r? That should look for new hardware. Alternatively, try touch reconfigure in the / directory and shiutdown -6 -g0 -y to reboot. Post back with any (or no) results.

Just a tip - you might find you get more traffic reading your thread if you placed it in forum60: Sun: Solaris .

The internet - allowing those who don't know what they're talking about to have their say.

RE: Server doesn't see new interface card!

(OP)
The server is still new and it has no OS installed! I'll install this card to remote boot with iSCSI on a Disc Subsystems Storage.

Thanks for your tips, but how to move my threads?

RE: Server doesn't see new interface card!

You could try red-flagging it (middle option below) and in the comments, ask a moderator to move it (if that's possible, I've never seen it done here). If it can't be moved, post it anew in the Solaris forum, I'm sure no-one would mind in this instance.

The internet - allowing those who don't know what they're talking about to have their say.

RE: Server doesn't see new interface card!

(OP)
Thanks KenCunningham, Create a new one is simplest...

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close