×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Crystal XI reports not refreshing

Crystal XI reports not refreshing

Crystal XI reports not refreshing

(OP)
Hi,

Please someone help me out.. my reports are still not refreshing even if I have removed save data with report. I have also cleared my cache and yet, the subreport is still getting the old parameter..

anyone encountered this error?

thanks!

RE: Crystal XI reports not refreshing

Have you checked if the parameter has a default value?  Or checked the subreport links to confirm that the correct value is passed?

Also have you checked record selection in the subreport?  Any link creates a selection rule, which stays there even if you remove the link.

yinyang Madawc Williams (East Anglia, UK).  Using Crystal 11.5 with SQL and Windows XP yinyang  

RE: Crystal XI reports not refreshing

(OP)
Thanks for replying..

The parameter doesn't have a default value.. it was set like this..

foreignid as Integer and RunManagerId as String..

then on the left side of the command parameter the name of the sp  ?foreignid , &RunManagerId

so the link of the subreport should be..

at the upper right hand box the following is being selected

command.RunManagerId
command.companyId


at the bottom left the following is selected
?pm.RunMaangerId
?foreignid


and at the lower right hand.
command.RunManagerId


what do you mean by saying have i checked the record selection in the subreport?

thanks
 

RE: Crystal XI reports not refreshing

Report > Selection Formulas > Record.  See what's there.

If that's not the problem then I have no idea what's wrong.

yinyang Madawc Williams (East Anglia, UK).  Using Crystal 11.5 with SQL and Windows XP yinyang  

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close