×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Extreme Summit X450a-24t boot problem

Extreme Summit X450a-24t boot problem

Extreme Summit X450a-24t boot problem

(OP)
Hi,

I have a Extreme Summit X450a-24t switch and it stopped working since yesterday. When I restart the switch looks like it couldn't find the Boot Image and goes to BootRom prompt.

Extreme Networks
................................................................

* Summit X450 *
Version 1.0.2.2 by release-manager on Tue 10/31/06
Copyright 2003-2006, Extreme Networks, Inc.


Press and hold the <spacebar> to enter the bootstrap.

Starting Default Bootloader ...




Extreme Networks
................................................................




Running POST... PASSED

Version 1.0.2.2 by release-manager on Tue 10/31/06
Copyright 2003-2006, Extreme Networks, Inc.


Press and hold the <spacebar> to enter the bootrom.

/dev/fat/wd0a/VMLINUX: No such file or directory

BootRom >


Can you please help me to figure out what the problem might be?

Thanks a lot in advance !

-RB

  

RE: Extreme Summit X450a-24t boot problem

How did it stop working? Power outage? etc etc

Seems to me like it cannot find any config files during boot up. Not sure if Extreme utilise a Config Register like Cisco.

I would check you image locations.

 

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close