×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Windows 2003 R2 HDD

Windows 2003 R2 HDD

Windows 2003 R2 HDD

(OP)
I loaded vmware server on my AD machine.
Error while loading Windows 2003 R2. 'Setup did not find any HDD installed in your computer'. HDD are SATA if that makes a difference.

BTW the host OS is Windows 2003 R2 and loaded without the need for RAID drivers.

 

MCITP:EA/SA, MCSE, MCSA, MCDBA, MCTS, MCP+I, MCP

RE: Windows 2003 R2 HDD

(OP)
Deleted VM recreated VM using defaults, and setup is working.

MCITP:EA/SA, MCSE, MCSA, MCDBA, MCTS, MCP+I, MCP

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close