×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Loggers not updating after changing agent extension

Loggers not updating after changing agent extension

Loggers not updating after changing agent extension

(OP)
We are having a issue with the loggers not updating or recording after an agents extension has been changed. Has anyone seen this problem before?   

RE: Loggers not updating after changing agent extension

If this is perform there's an update channel configuration button in channel definition and a apply changes button for CLS changes.

RE: Loggers not updating after changing agent extension

(OP)
Yes, we do this each time we make changes.  Any other thoughts?  Which brings another question up, do you have to stop and restart logger services when changes are made? This seems really strange.

RE: Loggers not updating after changing agent extension

whats the integration and Perform version.?
is this Digital logger or VoIP?

 

RE: Loggers not updating after changing agent extension

(OP)
This is Perform and it is VoIP using Cisco UCCE

RE: Loggers not updating after changing agent extension

if it is  NP3 , you have to restart Interaction Center, whenever you are update&changing any channel.
if it is  NP3.1 or 3.2  , you just need to update  channel mapping and  monitor station and apply for integration.

most of CM  integrations, driver is updating newer stations IP addresses..
check the ip adress on RCM logs if they are updating..

RE: Loggers not updating after changing agent extension

Please clarify exact issue, are the calls being indexed but failing to record audio or do you not see the events from Cisco as well?

RE: Loggers not updating after changing agent extension

(OP)
Thanks for the info, currently we are using NICE 3.1 ver 9.10.5.382 and when we change agents extension in CM and go through the process of removing all of the previous extension info,update configuration,etc, then add the new extension info, it no longer records.  We have gone to great detail in checking the process of removal but we still do not get recordings.  

We have found that if we assign the original extension again that the recording starts again.  So it is as if the agent extension never was removed in the first place.  Even after the extension has been changed we still see the old extension showing up in the log files.

In answer to the second question, we see no recordings what so ever.

RE: Loggers not updating after changing agent extension

Process of adding and removing exts are timeous, and often dont work properly.

My suggestion would be to go through the steps and make sure all info is properly deleted, more importantly, always SHUT DOWN the logger from the start>SHUT DOWN, and then stop the rest of the services . i.e IntergrationsDispatch; NiceIntergrationLogRetension; NiceIntergrationReortingLevelDumper.
Once the services are stopped you can start them up again , including the NTLoggerSvc.

Try this it might just work.

RE: Loggers not updating after changing agent extension

Are you seeing events for the new extensions? If you don't see the events then you won't record the calls.

Is it TAPI or ICM or CTI/OS integration?  If TAPI then check TAPI monitor that you can see the extension and that it is does not have norecording set.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close