×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Cannot connect to the Citrix XenApp Server - Could not find specified

Cannot connect to the Citrix XenApp Server - Could not find specified

Cannot connect to the Citrix XenApp Server - Could not find specified

(OP)
We have setup a new farm using XenServer to create 5 Citrix VMs, and our WI is on a physical server that is in the same subnet, and a CAG. I have published some apps to use for testing purposes; however, when I try to launch any of them from my desktop client I get the error in the subject line. It will act like it's going to connect but won't. These particular apps are not installed on the WI, but rather on 2 of the VM boxes. My understanding of the error is that it's looking for the apps on the actual WI box so I try to change the server to one of the two VMs and I get an error doing stating, "Citrix XenApp could not contact the server entered. This m ay be because the server is down, there is an error in the configuration file from the server, or the details entered are incorrect. Please try again."

I appreciate any assistance provided, I am brand new to Citrix and my experience is a 5-day class where, of course, everything goes pretty much right.

Thank you in advance!

RE: Cannot connect to the Citrix XenApp Server - Could not find specified

Are you trying to launch the application from UNC path?

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close