×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Symantec Service Framework has encountered a problem

Symantec Service Framework has encountered a problem

Symantec Service Framework has encountered a problem

(OP)
I'm using A/V 2009.  I've been using it for nearly a year, and today I started get a popup error window (Symantec Service Framework has encountered a problem).  After I close it, Symantec is gone from my sys tray, and I assume not working.  I can't open it without rebooting. The it happens again.  Any ideas?

RE: Symantec Service Framework has encountered a problem

(OP)
I guess it's academic now.  I did an uninstall/reinstall to fix it.  It was kind of weird, after I closed the "send report or close" pop up window (I'd have to do it twice), then I had to close "sending report" pop up window twice, then Norton would show up as a new program in the Start Menu. But it wouldn't launch.  

RE: Symantec Service Framework has encountered a problem

jleites,
You may find that the problem is not solved. I had the same problem which seems to have started after Norton did a major update that even created a new shortcut icon on my desktop. Norton AV loads ok on startup but after awhile I receive a ccsrvhost.exe application error and NAV shuts down. In the error dialog an instruction is trying to address memory location "0x00000000" and the memory can't be read. After uninstaalling and reinstalling and running live update the problem came back with the updates. Norton's site says they are aware of the problem but give no ETR.

RE: Symantec Service Framework has encountered a problem

(OP)
Your right Gregg, the problem came back this afternoon.  I went to the Symantec Community forum, and found I was not alone. Symantec has fessed up, and apparently fixed it now. Their web page provides instructions to download the uninstaller, run it a couple of times, and reinstall. However they sent me a "hotfix" which so far is working.  

RE: Symantec Service Framework has encountered a problem

I have seen the info about the hotfix but haven't been able to find it. Can you direct me to the right place. The reinstall didn't work for me.
Thanks, Gregg

RE: Symantec Service Framework has encountered a problem

Got the fix this morning. So far so good. Thanks

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close