×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

(OP)
Can anyone help?
I have XP pro with IE7. When I access certain website, for example an airline site, I couldn't see some of the image of the hyperlink. If I hover my pointer over the image area, I can click it.
I then switch user using my wife login credential, go to the same website and well... all the image are there...
So I think it must be some of the parameters of the browser are set wrongly, but which one ??
Thanks.
az234

RE: part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

Did you take the "standard" actions of clearing cookies and temporary files?

Cheers,
Dian

RE: part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

(OP)
Hello Dian,
Did that but still the same...
Thanks

RE: part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

Right click > Show Image?

Cheers,
Dian

RE: part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

(OP)
Hi Dian,
I right click on the area; but there is no choice to show image...

Strangely though, I switch on guest account and have a look at the same website, I could see all the image; so it's look like it has something to do with my login credentials..
  
 

RE: part of the image doesn't display yet the hyperlink is active

Maybe you can contact the website support and see if it's a known problem

Cheers,
Dian

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close