×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Missing Data on Report - Raiser's Edge Export

Missing Data on Report - Raiser's Edge Export

Missing Data on Report - Raiser's Edge Export

(OP)
I am having trouble viewing data that I have exported from Raiser's Edge 7.85.5026.0 in Crystal Reports 11.0.0.1282.

I exported the data (gifts for a certain day) that I want to view in Crystal Reports onto my desktop in Blackbaud Report Writer Database format. I called it "test.mdb". I created the layout that I'd like to use in Crystal Reports, saved it as MailLog.mdb, and previewed the data in the report. It looked fine.

Then, I exported the gifts for another day from Raiser's Edge using the same export, and saved this data on the desktop with the same name—test.mdb. Now, when I open MailLog.mdb and try to preview this data in Crystal Reports, no data shows up. The fields remain the same on the report, but "Records: 0" appears in the blue rectangle to the lower right of the screen (next to the time). Yet, if I right click on one of the fields in the Field Explorer, and choose "Browse Data", I see all of the data that should be showing up on the report.

Any ideas on how I can get the data to show up on my report?

 

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close