×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Pulling Reports by group, Results reflect current groups

Pulling Reports by group, Results reflect current groups

Pulling Reports by group, Results reflect current groups

(OP)
Legacy 8.7 system been in use for many years. When we pull reports from old periods, results seem to be skewed because agents that were in groups 3 years ago are now in different groups. The results seem to refect the groups those agents are in now. Not when the evals were done 3 years ago. Does anyone know a way to get the reports to reflect the agent grouping for the period of the report?

RE: Pulling Reports by group, Results reflect current groups

Have you tried configuring the report to return results based on group rather than individual agent?

RE: Pulling Reports by group, Results reflect current groups

(OP)
Thanks for the response Mr. Kiwi! We ran the reports for agents by group first. When we got results from the group that did not exist during the period of the report, we ran a group only report. We got the same results for that group.

Though we had already done what you suggested; we realized we never validated the results. We are now manually compiling data to determine the accuracy of the reports.

I failed to mention they are using Nice Toolbar Reporter client 8.7; not the Web Universe Client. I am sure there are patches that were never installed but I can't seem to find any that far back.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close