×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Can't send email to 1 particular client - "Client host rejected"

Can't send email to 1 particular client - "Client host rejected"

Can't send email to 1 particular client - "Client host rejected"

(OP)
hi guys,

we get the following return message when trying to email holidays@***********.co.uk:

>>> RCPT To:<HOLIDAYS@***********.CO.UK>
<<< 550 5.7.1 Client host rejected: cannot find your hostname, [***.***.**.***]


I have checked Merak Mail Server's log and it states the follwing:

63.251.171.168  [0DE0] 12:14:25 Client session Connected
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:26 Client session <<< 220 mail7.zoneedit.com ESMTP Postfix
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:26 Client session >>> EHLO smtp.eclipse.co.uk
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:26 Client session <<< 250 DSN
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:26 Client session SSL: Not verified (6) - proceed anyway
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:26 Client session >>> MAIL From:<data@***********.co.uk> SIZE=3005
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:27 Client session <<< 250 2.1.0 Ok
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:27 Client session >>> RCPT To:<HOLIDAYS@***********.CO.UK>
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:27 Client session <<< 550 5.7.1 Client host rejected: cannot find your hostname, [***.***.**.***]
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:27 Client session >>> QUIT
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:27 Client session <<< 221 2.0.0 Bye
SYSTEM          [0DE0] 12:14:27 Client session Delivery error response error
63.251.171.168  [0DE0] 12:14:27 Client session >>>
SYSTEM          [0DE0] 12:14:27 Client session *** <> <> 0 0 00:00:00 ERROR
SYSTEM          [0DE0] 12:14:27 Client session Disconnected


Any ideas why this isn't working? 98% of all other emails are fine.

Thanks

Chris.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close