×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

A "Q" with a "?" in the middle?

A "Q" with a "?" in the middle?

A "Q" with a "?" in the middle?

(OP)
hey guys try this one

i just installed quicktime 7.2 and now everytime i pull up a page, try stream a vid, or something i get a "Q" with a "?" in the middle of it and the vids or ad are not playing.

any tips? thanks

RE: A "Q" with a "?" in the middle?

Hi,

I'm getting exactly the same thing. I'm using firefox with a Mac, Could it have something to do with downloading the update?

Its a shame you've got no feedback on this subject.

RE: A "Q" with a "?" in the middle?


Me too! I, too, am using Mac OS X 10.3.9 with Firefox as my browser. Who out there knows how we can solve this problem?

RE: A "Q" with a "?" in the middle?

I've gotten the same thing.  This looks like a virus but I'm not sure.

RE: A "Q" with a "?" in the middle?

This is my solution;
Open Quicktime>edit>preferences>browser>mime settings>miscellaneous>"Unclick Flash media"
Open Quicktime>edit>preferences>file types>miscellaneous>"Unclick Flash media"`

So far so good.

RE: A "Q" with a "?" in the middle?

Thank you for the suggestion, but it didn't work for me. I follow this pathway, suggested in another forum (a MacGenius told me that it's not a problem with Quicktime):

home>library>preferences>macromedia>flash player>www.macromedia.com>bin>fpupdatepl>flashUpdater8r24a

This works, but I have to do it EVERY time i open my browser.

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close