×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Eraser in GIMP doesn't erase

Eraser in GIMP doesn't erase

Eraser in GIMP doesn't erase

(OP)
I have just restarted The Gimp under Vista Ultimate and find that the Wacom Graphire eraser end of the stylus is not set up to erase - it just writes in the foreground colour.  

The Wacom Tablet properties is set for it to 'Erase' and The Gimp Preferences/Input Devices/Configure Extended Input Devices/WACOM Tabley Pressure Stylus box is empty and no means indicated to configure the Keys to map to the eraser (what ever they/it may be).

Anybody had this experience and sorted it out?  Please tell me what to do!

Pof

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close