×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!
  • Students Click Here

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Jobs

Printing crystal report in citrix environment

Printing crystal report in citrix environment

Printing crystal report in citrix environment

(OP)
Hello,

I have written a report in Crystal 8.5 dev and made a distribution kit. That kit was installed on our citrix box and we gave full control to all of the files for the users. The reports run just fine however we have run into a problem with printing.

if you push the quick print button, it goes to 1 printer and that is not any of the client printers. It is listed by unc and IP number. push the printer setup button on the report toolbar and the client default printer is listed immediately and all is well.

We have noticed that the crystal report inserts the key pointing to the non client printer and cannot figure out how to remove it. The key disappears when you close the report.

This non client printer was used by a person who also was using Adobe's Captivate and Robohelp to develop the training materials we use. that was the only way we could say that the printer showed up in the first place. My gut pull is that ODBC is having an issue not necessarily Crystal. Crystal is the only thing really using ODBC to run on the citrix boxes.
When the trainer started using Captivate, I found ODBC files on my SQL box so that is another reason why I am looking at this.

Does anyone know how to get rid of this w/o reformatting the citrix boxes?

On the citrix box -
prensentation server - latest build
Windows 2003 standard server
Adobe Robohelp engine
GoldMine 6.7 corporate program files
Office 2003
McAfee Enterprise

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members!

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close