×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Can't upload site

Can't upload site

Can't upload site

(OP)
I am using FrontPage 2002 (build 10.2623.2625) and just today I received this error message while attempting to upload a site that I regularly make modifications to (I just performed some last week):

Server error:  Error 2 opening registry key "SOFTWARE\Microsoft\Share Tools|Web Server Extensions\Ports\Port 80".

I have never experienced this issue before, so any idea how to fix this problem?

Thanks.

The Acolyte

RE: Can't upload site

Dear Acoylte,
  I had this problem and what fixed it was uninstalling
Front Page extensions...waiting 30 minutes...then re-installing Front page extensions again...then wait 20 more minutes before trying to publish.
  I was told that if you change your hosting account pass word, you may have to do this also.
Greg Fiore

RE: Can't upload site

Also, make sure that if you have a firewall enabled, that it's not blocking your Frontpage app or extensions.

--

"If to err is human, then I must be some kind of human!" -Me

RE: Can't upload site

(OP)
Dear Greg Fiore,

Thanks for your suggestion which was the solution!

The Acolyte

RE: Can't upload site

TheAcolyte,

How helpful was Greg's suggestion?

wink

--

"If to err is human, then I must be some kind of human!" -Me

RE: Can't upload site

I just uploaded a website. The name of the home page is "Agency Technology Oversight". I just wanted to ask if you leave spaces in the name will it create a problem. Please help. Because I am getting the following error message:

Bad Gateway
The following error occurred:
[code=DNS_HOST_NOT_FOUND] The host name was not found during the DNS lookup. Contact your system administrator if the problem is not found by retrying the URL.


--------------------------------------------------------------------------------
Please contact the administrator.

RE: Can't upload site

Munaf, if you've not already done so, you need to open a new thread - otherwise, you may not get an answer here - or at least not in a timely manner..

--

"If to err is human, then I must be some kind of human!" -Me

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close