×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

AgentID not synching with Windows Username

AgentID not synching with Windows Username

AgentID not synching with Windows Username

(OP)
We are running a Nice system with a CLS version 8.9 with free seating.

We currently have 2 loggers, servicing a different network each.  Nice has been successfully set up so that the silentlogin application is talking across from the second network to the CLS, and attempting to log in the user via windows username.  However the system is not correctly mapping the required user to the channel that they are stationed at.  On our main network there is no problem.  The only difference I can see is that on our original network the Windows username was setup as surnameinitial, such as bloggsj, while on the new network it is firstname.surname, ie joe.bloggs

Is it possible that Nice cannot read a windows username with a . in the middle.  If so, is there any work around we could use without needing to change all the usernames on Windows

Any ideas????

Riddler

The man in black fled across the desert, and the Gunslinger followed

RE: AgentID not synching with Windows Username

It certainly is possible. we had issues in 8.9 eval forms not supporting @'s in them....

It would be worth checking if there is a nice service pack update that may fix this. Have you logged it with your maintainer yet?

It's not getting any smarter out there. You have to come to terms with stupidity, and make it work for you.

RE: AgentID not synching with Windows Username

(OP)
Logged it yesterday morning but they havent come back yet.  Ill let you know how it goes

The man in black fled across the desert, and the Gunslinger followed

RE: AgentID not synching with Windows Username

can you not try to set up a temporary account on the other network without the . to test it?

RE: AgentID not synching with Windows Username

(OP)
Have an admin account which has no .

Just tested this, and no problem, which means the . is the prob.  To be honest I dont think I could get 75 usernames changed, network admin will kill me, so NICE are gonna have to sort this one out.  Ill let you know..

The man in black fled across the desert, and the Gunslinger followed

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close