×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

(OP)
New to the forum...so I hope this is where i should post my problem...

My workplace uses WebAccess 2.1 to get our email and we have noticed that if you try and download attachments on pc's with IE 5.5 (any OS) the file is automatically saved in this format *.*[1].  Example setup.exe[1] instead of just setup.exe.  This would not be a problem if the file would run in that format...but it will not.  Also the file does not exist in any temp files or in the downloaded location before the save as command is executed.

This only happens with IE version 5.5 (any SP any OS).

Thanks for any help or ideas.

RE: IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

Have you tried right clicking on the attachment and then choose Save As?

We had that problem when users tried double clicking on the attachment to save it, when using IE 5.5  

RE: IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

(OP)
Still a no go...
same old same old...thanks for the idea though

RE: IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

(OP)
i had looked at those TIDs yesterday...similar to the problem...but not the problem...the file extension doesn't disappear and the file is not of size zero...
thanks for the heads up tho...

RE: IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

Have you tried to download files from other sites?  Does the *.*[1] still happen?

Patrick

RE: IE 5.5 Groupwise 5.5 WebAccess 2.1 Problem...

(OP)
no...the download issue only happens on the webaccess server...

and only on the webaccess 5.5.2.1 server no issues on our original 5.5 webaccess server...

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close