×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

1103 DATASET not working properly

1103 DATASET not working properly

1103 DATASET not working properly

(OP)
My 1103 dataset will just randomly stop.  When I look up the records in the computer sometimes it just has the last records from 2 days ago.  Then if I unplug the data set and back in it will start working.  I'm guessing it might be bad but I'm wondering why my dealer who installed it didn't just use the SDMR port on the console.  I would hook it back up to it but I can't remember the procedure to setup the console to spit out the SDMR data to the console printer port.  Any help would be appreciated!

--Matt

RE: 1103 DATASET not working properly

Matt,

Give your PBX's model number (SX-200,SX-2000, whatever...)& software version and I will try to get you your information.

jsaxe

"When the going gets weird, the weird turn pro."
Hunter S. Thompson (R.I.P. Doc)

RE: 1103 DATASET not working properly

(OP)
sorry forgot the important port.  SX-200 ICP MX ver 2.2

RE: 1103 DATASET not working properly

I've never seen a dataset go bad, first thing you might want to check is the wiring. Any loose or corroded connections will make it flake out.

As far as redefining the printer port, try Form 34.

Hope this helps.

jsaxe

"When the going gets weird, the weird turn pro."
Hunter S. Thompson (R.I.P. Doc)

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close