×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Zen App Error

Zen App Error

Zen App Error

(OP)
Trying to create a zen app that runs an installer from a CD that I have copied to a directory on the server.  Typical Setup.exe and when logged in as administrative user I can browse to executable and run program.  I want the Zen app to run as secure user even though users will be logged in as restricted user I can't get the Zen app to work.  I keep getting  "Could not get needed resources for application [xxx] to be launched (id=-337)  Problem: Unable to connect to server [server_x]

I'm sure I'm missing something pretty obvious but all of my other apps work except this one and I just can't figure out the rights or otherwise on it, any suggestion welcome...

RE: Zen App Error

A few things I would normally check :
- is the workstation registered and imported properly into eDirectory? is the workstation object updated & functional?

- on the application object, did you use mapped drive to run setup.exe (i.e. L:\AppName\setup.exe)?  
Unsecure/secure system user uses workstation connection, not user connection, so it does not recognize drive mapping (which uses user connection) but will work fine if you use UNC.  

Good luck :)
Andre

RE: Zen App Error

I think Bandjelek nailed it - are you redirecting the My Documents folder to the network drive or something?  

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close