×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

2000 IVS(2) up (BUT)

2000 IVS(2) up (BUT)

2000 IVS(2) up (BUT)

(OP)
I have the system up but no flashing in--or ringing in-on co Trunks.
When I do a power down or reset--co card starts flashing again. I have to assign trunks again in CMD10.
All programing in day 3002 and night 3003 ok. Also 3509-3520 and 3521 ok.
48 port software and co card located within this area.  
System was previousy down because of AC power failure
Also when I loaded original backup disk--which ask for a reset after loading -- co card start flashing again
All co's light up and go off properly when the buttons are pushed. Bottom line no ringing??

THANKS again to all for your support.  

RE: 2000 IVS(2) up (BUT)

Be sure to do command EC6 before reset.

RE: 2000 IVS(2) up (BUT)

I know it sounds crazy, but I would reload the software do b load and reload the backup.  First you might want to call NTAC.

RE: 2000 IVS(2) up (BUT)

By the way if you are using an IVS2 you don't have to do EC6.  If you are using an IPS you have to do an EC6.

RE: 2000 IVS(2) up (BUT)

It also sounds as though, when you do get this up and running, you need to string up the tech who didn't back it up to flash rom (assuming an IPS).

RE: 2000 IVS(2) up (BUT)

First in the thread you say that this is a IVS2 and the 48 port SW is loaded, heen you say all ports located in this area. Do you mean the first 6 LT slots? It must be in LT00 through LT 05.

Mextera,

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login


Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close