×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

cant communicate with server group

cant communicate with server group

cant communicate with server group

(OP)
i seem to be having a lot of problems with Nav (7.5 corporate edition)..after reinstalling it, yet again, the nav server appears to be locked and when i try to unlock it i get the error message "can't communicate with server group.  Verify network connectivity & that machines are operating within the group.  If problem persists, try clearing the server group cache & rediscovering all server groups"..where do you clear the server group cache??
also the live update doesn't work at all on it and when i performed the client roll out, about 4 of the machines on the network wouldn't connect..and another thing :) it was scanning in realtime but now it wont!! help me please...

RE: cant communicate with server group

Check out the following article for the communication problem

http://service4.symantec.com/SUPPORT/ent-security.nsf/3d2a1f71c5a003348525680f006426be/a5a94f2ca101993388256a220026ac2e?OpenDocument

If that doesn't help, also try the Symantec search utility--I alway use it first when there's a problem or question and find 98% of my answers there

http://www.symantec.com/search/

Good luck with your problems.  I have personally had few problems during our rollout that couldn't be easily resolved & love this product in our large LAN-MAN-WAN environment.

Regards

Red Flag This Post

Please let us know here why this post is inappropriate. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework.

Red Flag Submitted

Thank you for helping keep Tek-Tips Forums free from inappropriate posts.
The Tek-Tips staff will check this out and take appropriate action.

Reply To This Thread

Posting in the Tek-Tips forums is a member-only feature.

Click Here to join Tek-Tips and talk with other members! Already a Member? Login

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close