×
INTELLIGENT WORK FORUMS
FOR COMPUTER PROFESSIONALS

Contact US

Log In

Come Join Us!

Are you a
Computer / IT professional?
Join Tek-Tips Forums!
  • Talk With Other Members
  • Be Notified Of Responses
    To Your Posts
  • Keyword Search
  • One-Click Access To Your
    Favorite Forums
  • Automated Signatures
    On Your Posts
  • Best Of All, It's Free!

*Tek-Tips's functionality depends on members receiving e-mail. By joining you are opting in to receive e-mail.

Posting Guidelines

Promoting, selling, recruiting, coursework and thesis posting is forbidden.

Students Click Here

Cognos IWR Reports

IWR Reports stop running, with no error msg. displayed. by dyerg
Posted: 23 Oct 02

The report queue in IWR Server Administration is backed up and must be cleared.

1. Open IWR Reports Administration and disable all reports

2. Open IWR Server Administration
- Beginning with the most recent report, delete each report from the queue.
- If the report(s) is still "in progress", you will not be able to remove it from the queue. Open Task Manager and end all instances of "impserver.exe". This will remove the report from the queue.

3.  If Task Manager has not been opened, open it and end all instances of "impserver.exe".

4.  Re-start these Componenet Services
- Impromptu Web COM Service (CER1)
- Impromptu Web Service Manager (CER1)

5.  Try running a "good" report from Upfront. All should be well!

Back to Cognos solutions FAQ Index
Back to Cognos solutions Forum


My Archive

Close Box

Join Tek-Tips® Today!

Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.
It's easy to join and it's free.

Here's Why Members Love Tek-Tips Forums:

Register now while it's still free!

Already a member? Close this window and log in.

Join Us             Close